Creatief jezelf ont-moeten
25 augustus


Je creert met natuurlijke en dierlijke materialen die er op dat moment voor jou zijn. Door deze materialen wordt ook je persoonlijke ontwikkeling geprikkeld en krijgen ervaringen van dat moment een vorm. Niet met een vast plan op creatieve ontdekking maar je laten lijden door  wat je op dat moment passend vind en hoe alles mag ontstaan.

Kosten: 70,- incl. materialen en koffie of thee. Zondagmiddag van 12.30 tot 16.00 uur.

Medicinedrumming 

1 september, thema verlichting


 

Medicine drumming voelt zo veel meer passend als de naam Drumcirkel. Deze middagen zijn niet enkel samen drummen, maar samen ontstaan er situaties en ervaringen die je persoonlijke ontwikkeling verrijken.

Kosten voor deze middagen is 20,00. incl. koffie, thee , lekkers en een symbolische houvast mee naar huis


Workshop Sjamanendrum maken
(2 daagse workshop)

28 september en 5 oktober

Een sjamanendrum onder begeleiding zelf maken. Een mooie ervaring die veel over uzelf en hoe u in het leven staat zal laten zien. Er zijn veel verschillende keuzes, de grootte (33, 39 en 47 cm) en de soort huid (hert of paard). Alle verschillende keuzes die u maakt zal van invloed zijn op de klank en zorgt ervoor dat de drum heel persoonlijk wordt. De workshop wordt gegeven op dagen met 1 of 2 weken ertussen, dit in verband met drogen van de drum en het persoonlijke groei proces waar je instapt bij het maken van de drum.  

Kosten:  250,- incl. materialen en koffie of thee

Wilt u op doordeweekse dagen een drum komen maken of in een kleine persoonlijk samen te stellen groep neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Workshop Reisdrum maken

2 november


Een reisdrum is 20 cm doorsneden, handig mee te nemen zodat je ook op reis heerlijk je eigen ritme kunt volgen.

Tijdens de workshop gaan we op reis in onszelf. Want net zoals je op reis gaat weet je niet wat je gaat ervaren. Daarom ga je voor deze workshop ook niet aangeven welke huid je graag wil, maar ga je die dag voelen, bij de huiden die aanwezig zijn, wat bij je past. Welke huid dat wordt, dat is dus nog een verrassing. Maar vertrouwend op je eigen reis, weet je dat je gaat ontvangen wat je nodig hebt.
De huid ga je zelf voorbereiden waarna je de drum kunt opspannen en wordt er natuurlijk een klein drumstokje gemaakt. De reisdrums zijn niet naspanbaar.
Hoe je gaat klinken blijft na die workshopdag nog even een verrassing want hij moet eerst een paar dagen indrogen, maar zo blijft jouw reis van die dag nog heerlijk wat langer duren.

De workshop reisdrum wordt gegeven in 1 dag, tijd van 10.00 tot 16.00/17.00 uur.
De kosten voor deze workshop zijn 95,-  incl.  materialen en koffie / thee


Workshop Schilderen op veren

Momenteel geen groepsdatum gepland.
Neem gerust contact op over de een op een workshop
(prijs daarvan zelfde als een groepsworkshop)
We beginnen die dag met kleine veertjes om wat te oefenen en wat techniekjes uit te proberen. Daarna gaan we aan slag met 1 grote veer waarop je iets naar eigen keus op mag schilderen,  b.v. een dier die je erg aantrekt, je lievelingsbloem of een persoon.
De moeilijkheidsgraad bepaal je zelf.
 
Kosten: 85,- incl. materialen en koffie of thee
Workshop Flowtingdrum maken

Momenteel geen groepsdatum gepland.
Neem gerust contact op over de een op een workshop
(prijs daarvan zelfde als een groepsworkshop
Flowtingdrums zijn een combinatie van schaaldrum (van kokosnoot) en ratel van ongeveer 11 x 10 cm groot. Elk gevuld met een eigen combinatie van kristallen. Door de combinatie kies je wat heb ik nodig. Wat is mijn eigen flow. Wat met jou resoneert is de drijvende kracht om bij jouw eigen diepliggende essentie te komen. Heel deze dag gaan we intuitief aan de slag. Je mag ook je eigen flowting beschilderen als je wil. Je gaat 1 flowtingdrum maken.
 

De workshop flowtingdrum wordt gegeven in 1 dag, tijd van 10.00 tot 16.00/17.00 uur.
De kosten voor deze workshop zijn  85,-  incl.  materialen en koffie / theeAanmelden voor cursus en workshops kan via e-mail (klik hier voor email versturen). Vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer. U krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging van inschrijving.