Workshop Sjamanendrum maken
(2 daagse workshop)

1 + 8 oktober

9 + 23 november


Een sjamanendrum onder begeleiding zelf maken. Een mooie ervaring die veel over uzelf en hoe u in het leven staat zal laten zien. Er zijn veel verschillende keuzes, de grootte (33, 39 en 47 cm) en de soort huid (hert of paard). Alle verschillende keuzes die u maakt zal van invloed zijn op de klank en zorgt ervoor dat de drum heel persoonlijk wordt. De workshop wordt gegeven op dagen met 1 of 2 weken ertussen, dit in verband met drogen van de drum en het persoonlijke groei proces waar je instapt bij het maken van de drum.  

Kosten:  250,00 incl. materialen en koffie of thee

Wilt u op doordeweekse dagen een drum komen maken of in een kleine persoonlijk samen te stellen groep neem dan contact op voor de mogelijkheden.


Beschilder je drum met je innerlijke zelf mandala

6 oktober


Verwerken van kleuren en patronen die jouw ik laten zien. Je gaat die dag vanuit de kern schilderen, naar buiten toe wat jouw ware schoonheid is. Heb je symbolen die je aanspreken dan kun je die meenemen en gaan we kijken of ze hun weg op de drum gaan vinden.
Een drum die je hebt, zelf gemaakt of niet mag je meenemen. Heb je geen drum dan kun je ook een onbeschilderde drum van 25 cm speciaal gemaakt voor jou door mij aanschaffen.

Kosten voor deze dag zijn 80 euro, incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers. Lunch zelf meenemen.

Medicinedrumming Spiegel van je ziel

4 november


Wat wil je ziel tonen, wat zit er werkelijk in je. Wat is het mooist wat jij de wereld te tonen hebt. Deze dag gaan we ontdekken wat we (nog) niet zien in ons zelf, je mooiste jij.

Medicine drumming voelt zo veel meer passend als de naam Drumcirkel. Deze middagen zijn niet enkel samen drummen, maar samen ontstaan er situaties en ervaringen die je persoonlijke ontwikkeling verrijken.

Kosten voor deze middag is 20,00. incl. koffie, thee en wat lekkers


Workshop Reisdrum maken

informeer voor een nieuwe datum


Een reisdrum is 20 cm doorsneden, handig mee te nemen zodat je ook op reis heerlijk je eigen ritme kunt volgen.

Tijdens de workshop gaan we op reis in onszelf. Want net zoals je op reis gaat weet je niet wat je gaat ervaren. Daarom ga je voor deze workshop ook niet aangeven welke huid je graag wil, maar ga je die dag voelen, bij de huiden die aanwezig zijn, wat bij je past. Welke huid dat wordt, dat is dus nog een verrassing. Maar vertrouwend op je eigen reis, weet je dat je gaat ontvangen wat je nodig hebt.
De huid ga je zelf voorbereiden waarna je de drum kunt opspannen en wordt er natuurlijk een klein drumstokje gemaakt. De reisdrums zijn niet naspanbaar.
Hoe je gaat klinken blijft na die workshopdag nog even een verrassing want hij moet eerst een paar dagen indrogen, maar zo blijft jouw reis van die dag nog heerlijk wat langer duren.

De workshop reisdrum wordt gegeven in 1 dag, tijd van 10.00 tot 16.00/17.00 uur.
De kosten voor deze workshop zijn 95 euro incl.  materialen en koffie / thee

Workshop Flowtingdrum maken

17 novemberFlowtingdrums zijn een combinatie van schaaldrum (van kokosnoot) en ratel van ongeveer 11 x 10 cm groot. Elk gevuld met een eigen combinatie van kristallen. Door de combinatie kies je wat heb ik nodig. Wat is mijn eigen flow. Wat met jou resoneert is de drijvende kracht om bij jouw eigen diepliggende essentie te komen. Heel deze dag gaan we intuitief aan de slag. Je mag ook je eigen flowting beschilderen als je wil. Je gaat 1 flowtingdrum maken.
 

De workshop flowtingdrum wordt gegeven in 1 dag, tijd van 10.00 tot 16.00/17.00 uur.
De kosten voor deze workshop zijn 80 euro incl.  materialen en koffie / thee


 

Medicinedrumming 2 dagen 16 dec + 13 jan

wat laat je achter en wat neem je mee


Rond de jaarwisseling is een prachtige tijd om met de thema's: wat laat ik achter en wat neem ik mee, bewust aan de slag te gaan in jezelf.

Medicine drumming voelt zo veel meer passend als de naam Drumcirkel. Deze middagen zijn niet enkel samen drummen, maar samen ontstaan er situaties en ervaringen die je persoonlijke ontwikkeling verrijken.

Zondag 16 december en zondag 13 januari van 13.00 tot 16.00 uur.

Deelname kosten 35 euro voor de twee dagen.

Kosten voor deze middagen is 35,00. incl. koffie, thee , lekkers en een symbolische houvast mee naar huis

Aanmelden voor cursus en workshops kan via e-mail (klik hier voor email versturen). Vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer. U krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging van inschrijving.