Workshop Sjamanendrum maken
(2 daagse workshop)

26 maart en 9 april
of
9 en 23 juniEen sjamanendrum onder begeleiding zelf maken. Een mooie ervaring die veel over uzelf en hoe u in het leven staat zal laten zien. Er zijn veel verschillende keuzes, de grootte (33, 39 en 47 cm) en de soort huid (hert of paard). Alle verschillende keuzes die u maakt zal van invloed zijn op de klank en zorgt ervoor dat de drum heel persoonlijk wordt. De workshop wordt gegeven op dagen met 1 of 2 weken ertussen, dit in verband met drogen van de drum en het persoonlijke groei proces waar je instapt bij het maken van de drum.  

Kosten:  250,00 incl. materialen en koffie of thee

Wilt u op doordeweekse dagen een drum komen maken of in een kleine persoonlijk samen te stellen groep neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Workshop Reisdrum maken

5 meiEen reisdrum is 20 cm doorsneden, handig mee te nemen zodat je ook op reis heerlijk je eigen ritme kunt volgen.

Tijdens de workshop gaan we op reis in onszelf. Want net zoals je op reis gaat weet je niet wat je gaat ervaren. Daarom ga je voor deze workshop ook niet aangeven welke huid je graag wil, maar ga je die dag voelen, bij de huiden die aanwezig zijn, wat bij je past. Welke huid dat wordt, dat is dus nog een verrassing. Maar vertrouwend op je eigen reis, weet je dat je gaat ontvangen wat je nodig hebt.
De huid ga je zelf voorbereiden waarna je de drum kunt opspannen en wordt er natuurlijk een klein drumstokje gemaakt. De reisdrums zijn niet naspanbaar.
Hoe je gaat klinken blijft na die workshopdag nog even een verrassing want hij moet eerst een paar dagen indrogen, maar zo blijft jouw reis van die dag nog heerlijk wat langer duren.

De workshop reisdrum wordt gegeven in 1 dag, tijd van 10.00 tot 16.00/17.00 uur.
De kosten voor deze workshop zijn 95 euro incl.  materialen en koffie / thee


Drumcirkels 4 elementen

25 feb, 25 maart, 29 april en 3 juni

Eens per maand komen we samen. De groep zal steeds meer eigen worden waardoor de uitwerking van de drumcirkel steeds dieper kan gaan. We gaan naast drummen met elke middag een eigen element thema ook ons eigen vier elementen altaar opbouwen. Natuurlijk mag deze tussentijds en na de laatste dag met je mee naar huis zodat hij ook bij je thuis extra krachtig kan worden.

Mocht je geen drum hebben maar toch willen deelnemen, geen enkel probleem er is altijd een drum te leen. Bij aanmelden wel graag even aangeven.

Kosten voor deze 4 middagen zijn  80,00. incl. koffie, thee, wat lekkers en alle materialen voor je eigen elementen altaar. 

Aanmelden voor cursus en workshops kan via e-mail (klik hier voor email versturen). Vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer. U krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging van inschrijving.